Hotelli Kivitippu - Kraatterijärven Helmi

Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla, upeassa järvimaisemassa sijaitseva Hotelli Kivitippu tarjoaa hotelli-, ravintola- ja hoitopalveluita yksittäisille matkailijoille ja ryhmille sekä päiväkävijöilleKivitipussa on loistavat puitteet myös yritysten työhyvinvointi-, virkistys- ja strategiapäiville ja erilaiset juhlat ja kokoukset pienistä perhejuhlista satojen henkilöiden kongresseihin onnistuvat Kivitipun tiloissa mainiosti.

Kivitipun ympäristöstä löytyy runsaasti aktiviteetteja. Aivan hotellin vieressä sijaitsee luonnonkaunis golfkenttä ja lähistöllä on myös kesäteatteri ja kesätanssilava. Järveen voi tutustua laivaristeilyllä ja kalaakin pääsee narraamaan opastetulla kalastusretkellä.

Verkkokaupan taustaa

Hotellissamme on jo pitkään ollut myynnissä lähiseudun tuottajien uniikkeja tuotteita, joita matkailijat mieluusti ostavat tuliaisiksi ja kotiinviemisiksi. Suosittuja ovat olleet mm. paikalliset elintarvikkeet, kuten tyrnimehut ja hunajat.

Nyt tuotteisiin ihastuneet asiakkaamme voivat täydentää varastojaan uudesta verkkokaupastamme. Ja nämä upeat Kraatterijärven ja lähiympäristön tuotteet sekä Kivitipun lahjakortit ja Kraatterijärven Kaunistus -koru ovat kaikkien saatavilla kotisohvalta käsin!

Kiitos vierailustasi kaupassamme. Tervetuloa uudelleen!

OLE HYVÄ JA OTA YHTEYTTÄ, MIKÄLI SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TAI KOMMENTOITAVAA TUOTTEISIIN LIITTYEN.