Hotelli Kivitippu - Kraatterijärven Helmi

Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla, upeassa järvimaisemassa sijaitseva Hotelli Kivitippu tarjoaa hotelli-, ravintola- ja hoitopalveluita yksittäisille matkailijoille ja ryhmille sekä päiväkävijöille

Kivitipussa on loistavat puitteet myös yritysten työhyvinvointi-, virkistys- ja strategiapäiville ja erilaiset juhlat ja kokoukset pienistä perhejuhlista satojen henkilöiden kongresseihin onnistuvat Kivitipun tiloissa mainiosti.

Kivitipun ympäristöstä löytyy runsaasti aktiviteetteja. Aivan hotellin vieressä sijaitsee luonnonkaunis golfkenttä ja lähistöllä on myös kesäteatteri ja kesätanssilava. Järveen voi tutustua laivaristeilyllä ja kalaakin pääsee narraamaan opastetulla kalastusretkellä.

Tervetuloa Hotelli Kivitipun verkkokauppaan!

Verkkokaupasta voit ostaa Kivitipun keittiön ruokatuotteita, lahjakortteja sekä erityisen, Kivitipulle suunnitellun Kraatterijärven Kaunistus -kaulakorun, jonka kivenä on ainutlaatuista Kraatterijärven kärnäiittiä.

Verkkokaupassamme on tarjolla myös alueemme yrittäjien upeita tuotteita. Kaupasta löydät tuotteita herkutteluun ja itsesi hemmotteluun, käsitöitä, lahjatuotteita ynnä muuta. Kaupan valikoima on vielä suppea, mutta laajennamme valikoimaa koko ajan.

Mukavaa, kun löysit kauppaamme!

OLE HYVÄ JA OTA YHTEYTTÄ, MIKÄLI SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TAI KOMMENTOITAVAA TUOTTEISIIN LIITTYEN.