Hiusturve 1000 ml

Hiusturve 1000 ml

30,00 €

(1 l = 30,00 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

TURVEHOITO HIUKSILLE / HIUSPOHJAN ONGELMIIN


Hiusturve on erittäin hienoksi jauhettua suomalaista, luonnollista turvetta. Hienojakoinen turve on tarkoitettu erityisesti hiuspohjan ja päänahan hoitoon ja se on helppo levittää hiuspohjalle.


- Sopii erilaisiin hiuspojan ongelmiin, esimerkiksi kutiavaan, ärtyneeseen tai hilseilevään päänahkaan.

- Kosteuttaa kuivaa päänahkaa ja tasapainottaa rasvoittuvaa hiuspohjaa.

- Suojaa hiuspohjaa ennen värikäsittelyä tehtynä. Käytä turvetta hiustesi värjäystä edeltävällä pesukerralla päivää tai paria ennen värjäystä.

- Ravitsee hiuksia myös kesän helteillä. Kun aurinko kuivattaa hiuksia, turve antaa kosteutta ja ravintoaineita hiuksille juuresta alkaen.


TURVEHOITO HIUKSILLE:

Hiusturvetta käytetään kuurina 1-2 kertaa viikossa muutaman viikon ajan.

- Levitä ohut kerros hiusjuureen esimerkiksi siveltimen avulla.

- Voit laittaa päälle kelmua tai suihkumyssyn suojaamaan, ettei turve kuivu vaikutuksen aikana. Halutessasi voit antaa turpeen vaikuttaa myös saunan lämmössä. Pidä sauna kuitenkin maksimissaan 60 asteessa.

- Anna turpeen vaikuttaa noin 20 minuuttia.

- Huuhtele.


Purkki riittää usempaan hoitoon.


Kokeile myös LehtoPeat turveshampoota ja hiusvettä, joilla voit täydentää päivittäistä hiustenhoitoasi.


YRITYSESITTELY:

LehtoPeat Oy:llä on pitkät perinteet suomalaisen turpeen jatkojalostamisessa. Yhtiön perustaja Heikki Ruha on työskennellyt turvealan yrittäjänä yli 30 vuotta. Toimintansa alussa LehtoPeat Oy nosti ja tuotti ainoastaan polttoturvetta. Yhtiön omistamalta Lehtosuolta löytyi erinomaista laatua oleva hoitoturvekerros (erittäin vanhaa ja koostumukseltaan hoitoturpeeksi ihanteellista turvetta), mikä innosti kokeilemaan myös hoitoturvetuotantoa.


Hoitoturvetuotanto vaatii erikoisosaamista. Vuonna 1997 yhtiön omistajat kouluttautuivat Euroopan unionin rahoituksella järjestetyssä pitkäkestoisessa koulutusprojektissa ”Elantoa suosta”. Koulutuksessa alan parhaat asiantuntijat kouluttivat osallistujia hoitoturveosaamisen saloihin. Suurena apuna hoitoturpeen tuotannon organisoinnissa on ollut turvetutkija, geologi Riita Korhonen Geologisesta tutkimuskeskuksesta.


Tänään tuotanto on lähes yksinomaan hoitoturpeen nostamista ja sen jatkojalostamista valmiiksi tuotteiksi. LehtoPeat Oy on toiminut alan uranuurtajana. Tuotemerkki ”Lehtosuon Hoitoturve – Lehto Peat®” rekisteröitiin alkuvuodesta 2002.