Hoitoturve BLACK GOLD 1000 ml

Hoitoturve BLACK GOLD 1000 ml

24,00 €

(1 l = 24,00 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

"BLACK GOLD - MUSTA KULTA" puristepullossa.


Olisiko aika rentoutua ja ottaa hetki itsellesi? Olisiko aika kaunistua ja poistaa stressi? Rentoudu esimerkiksi saunan lämmössä ja koe hoitoturpeen terapeuttiset vaikutukset. Turve kosteuttaa, pehmeyttää, syväpuhdistaa ja virkistää ihoasi.


HOITOTURVETTA voi käyttää

- Iho-ongelmien hoitoon (kuten akneen tai kuivaan ihoon)

- Tasapainottamaan hormonaalista toimintaa

- Nivelvaivoihin

- Urheiluvammoihin

- Lievittämään lihaskipuja ja jumittumia


KÄYTTÖ:

- Levitä turvetta hoidettavaan kohtaan sen verran että ihosi ei kuulla läpi.

- Laita hoitoalueen päälle esimerkiksi elmukelmua, niin estät hoitoturpeen

kuivumisen.

- Anna turpeen vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Mitä kauemmin annat turvehauteen olla, sitä tehokkaamman vaikutuksen tulet saamaan.


Helppo käyttää, turve on kuin ketsuppipullossa!


YRITYSESITTELY:

LehtoPeat Oy:llä on pitkät perinteet suomalaisen turpeen jatkojalostamisessa. Yhtiön perustaja Heikki Ruha on työskennellyt turvealan yrittäjänä yli 30 vuotta. Toimintansa alussa LehtoPeat Oy nosti ja tuotti ainoastaan polttoturvetta. Yhtiön omistamalta Lehtosuolta löytyi erinomaista laatua oleva hoitoturvekerros (erittäin vanhaa ja koostumukseltaan hoitoturpeeksi ihanteellista turvetta), mikä innosti kokeilemaan myös hoitoturvetuotantoa.


Hoitoturvetuotanto vaatii erikoisosaamista. Vuonna 1997 yhtiön omistajat kouluttautuivat Euroopan unionin rahoituksella järjestetyssä pitkäkestoisessa koulutusprojektissa ”Elantoa suosta”. Koulutuksessa alan parhaat asiantuntijat kouluttivat osallistujia hoitoturveosaamisen saloihin. Suurena apuna hoitoturpeen tuotannon organisoinnissa on ollut turvetutkija, geologi Riita Korhonen Geologisesta tutkimuskeskuksesta.


Tänään tuotanto on lähes yksinomaan hoitoturpeen nostamista ja sen jatkojalostamista valmiiksi tuotteiksi. LehtoPeat Oy on toiminut alan uranuurtajana. Tuotemerkki ”Lehtosuon Hoitoturve – Lehto Peat®” rekisteröitiin alkuvuodesta 2002.