Hoitoturve BLACK GOLD tuubissa 300 ml

Hoitoturve BLACK GOLD tuubissa 300 ml

15,90 €

(1 l = 53,00 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

" BLACK GOLD - MUSTA KULTA". Tuote soveltuu kasvo- ja muihin pienempiin paikallishoitoihin käytettäväksi.


KÄYTÄ TURVETTA ESIMERKIKSI kuivalle tai rasvoittuvalle iholle tuomaan tasapainoa, lihassärkyihin ja jumittumiin, nivelsärkyihin, allergisen ihon kutinaan, reuman aiheuttamiin kolotuksiin, tuomaan helpotusta tenniskyynärpäähän, puhdistamaan akneihoa.


YRITYSESITTELY:

LehtoPeat Oy:llä on pitkät perinteet suomalaisen turpeen jatkojalostamisessa. Yhtiön perustaja Heikki Ruha on työskennellyt turvealan yrittäjänä yli 30 vuotta. Toimintansa alussa LehtoPeat Oy nosti ja tuotti ainoastaan polttoturvetta. Yhtiön omistamalta Lehtosuolta löytyi erinomaista laatua oleva hoitoturvekerros (erittäin vanhaa ja koostumukseltaan hoitoturpeeksi ihanteellista turvetta), mikä innosti kokeilemaan myös hoitoturvetuotantoa.


Hoitoturvetuotanto vaatii erikoisosaamista. Vuonna 1997 yhtiön omistajat kouluttautuivat Euroopan unionin rahoituksella järjestetyssä pitkäkestoisessa koulutusprojektissa ”Elantoa suosta”. Koulutuksessa alan parhaat asiantuntijat kouluttivat osallistujia hoitoturveosaamisen saloihin. Suurena apuna hoitoturpeen tuotannon organisoinnissa on ollut turvetutkija, geologi Riita Korhonen Geologisesta tutkimuskeskuksesta.


Tänään tuotanto on lähes yksinomaan hoitoturpeen nostamista ja sen jatkojalostamista valmiiksi tuotteiksi. LehtoPeat Oy on toiminut alan uranuurtajana. Tuotemerkki ”Lehtosuon Hoitoturve – Lehto Peat®” rekisteröitiin alkuvuodesta 2002.