Luonteva Pärrän pakurivoide 100 ml

22,00 €

(1 l = 220,00 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Kotimaisesta koivupakurista valmistettu helposti levittyvä monikäyttöinen voide, joka piristää terveiden ihosolujen tuotantoa. Pakuri on yksi maailman voimakkaimmista antioksidanteista, joka hidastaa ihon hapettumista eli ikääntymistä. Loistava tuote yövoiteeksi, akneen, psoriasikseen, atooppiselle iholle, maksaläiskiin Pakuri myös rauhoittaa tulehtunutta ihoa.


Ainesosaluettelo: Aqua, Inonotus Obliquus, Olive Acid, Theobroma Cacao, Behentrimonium Methosulphate (and) Cetearyl Alcohol, Clyserol, Beeswax, Phenoxyethanol Caprylyl Glycol.


Vetelissä toimiva Luonteva valmistaa käsintehtyjä saippuoita ja luonnonkosmetiikkaa. Saippuat valmistetaan elintarvikkeiksi tarkoitetuista kasviöljyistä ja -rasvoista, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai muita teollisia kemikaaleja, ainoastaan iholle hyvää tekeviä öljyjä.


Luonteva on saanut alkunsa pihasaunan lauteilla. Omistajapariskunnan saunassa oli ollut käytössä omatekoiset saunasaippuat jo kauan aikaa ja kerran lempeissä löylyissä ajatus lähti lentoon. Sopiiko nestemäiset suihkugeelit vanhaan ja perinteiseen saunakulttuuriin? Haluaisivatko muutkin käyttää vanhaan tyyliin tehtyjä palasaippuoita?


Yritys lähti liikkeelle pienestä saippuapalasta ja käsillä tekemisen ilosta. Toiminnassa korostuu yrittäjien pohjalaiset luonteenpiirteet: yritteliäisyys, periksiantamattomuus, ahkeruus ja kunnianhimo. Kuten vanha sananlasku pohjalaisista sanoo ”Kohtalaasta yritetähän mutta priimaa pakkaa tulemahan!”


Luonteva haluaa vaalia perinteistä käsityötaitoa tuomalla sen nykyajan tuotteisiin ja tarjoaa ekologisia, luonnonmukaisia ja käsin valmistetuttuja tuotteita näitä arvoja kunnioittaville ihmisille. Luontevan pikkuinen paja on täynnä intohimoa ja rakkautta sekä aitoa halua vaikuttaa maailmanmenoon tarjoamalla vaihtoehdon massatuotannolle!