Napanterit

Napanterit

Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

ISÄNNÄN ILOLIEMI / ROUVIEN RYYPPY / VAARIN VIIKONLOPPU / LEMMENJUOMA / JAMMAILUJUOMA


Lisää taskumattiin kirkasta, anna liueta ja nauti hyvässä seurassa!

Suosikki tuliainen ja lahja niin synttäreihin, polttareihin kuin tupaantuliaisiin ja illanviettoihin. Valmistettu käsityönä Suomessa.


Makuna salmiakki: Isännän iloliemi, Jammailujuoma, Lemmenjuoma

Makuna piparminttu: Rouvien ryyppy, Vaarin viikonloppu.


Ainekset Salmiakkinapanteri: sokeri, tärkkelyssiirappi, salmiakki, väri (E153, E171), anisöljy. Socker, stärkelsesirap, salmiak, färg (E153, E171), anisolja. Ainekset Piparminttunapanteri: sokeri, tärkkelyssiirappi, piparminttuöljy, väri (E120). Socker, stärkelsesirap, pepparmyntsolja, färg (E120).


YRITYSESITTELY

Namitupa on pieni, perinteinen, yli kaksikymmentä vuotta toiminut karamellitehdas Ilmajoella. Karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä.


Namitupa sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-valmistajan kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä.


Massasta erottuvat, perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu yritysostojen kautta, ja tuotevalikoima on laajentunut irtokaramelleihin ja tikkareihin ja Enkelin Eväspussi -tuotteisiin.


Nykyään Namitupa tunnetaankin salmiakeistaan. Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe ja Rakkaussalmiakki ovat Salmiakki Finlandia – palkittuja tuotteita. Lisäksi Namituvan Salmiakkinapit, Häjysalmiakkityynyt sekä Salmiakkitikkarit ovat mitelleet Salmiakki Finlandia – finaalissa.