Pirun Väkevät Pohjalaiset 120 g

5,95 €

(1 kg = 49,58 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Hypäkköhön pöyrälle, jollon paree pastilleri!


Pussissa n. 120g suosittua pippurisalmiakkia.


Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, salmiakki, cayennepippuri, lakritsijauhe. aromi. Ingredinser: socker, stärkelsesirap, salmiak, cayennepeppar, lakritspulver, arom.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll/100g: energia/energi 1494kJ/357 kcal, rasva/fett 0g, josta tyydyttynyttä/varav mättat 0g, hiilihydraatteja/kolhydrater 89g, josta sokereita/varav sockerarter 74g, proteiinia/protein 0g, suola/salt 0,1g.


YRITYSESITTELY

Namitupa on pieni, perinteinen, yli kaksikymmentä vuotta toiminut karamellitehdas Ilmajoella. Karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä.


Namitupa sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-valmistajan kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä.


Massasta erottuvat, perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu yritysostojen kautta, ja tuotevalikoima on laajentunut irtokaramelleihin ja tikkareihin ja Enkelin Eväspussi -tuotteisiin.


Nykyään Namitupa tunnetaankin salmiakeistaan. Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe ja Rakkaussalmiakki ovat Salmiakki Finlandia – palkittuja tuotteita. Lisäksi Namituvan Salmiakkinapit, Häjysalmiakkityynyt sekä Salmiakkitikkarit ovat mitelleet Salmiakki Finlandia – finaalissa.