Pöyröö Puluveri 50g

6,50 €

(1 kg = 130,00 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe vie kielen mennessään. Nostalginen makuelämys. Soveltuu monenlaaseen käyttöhön: pelkästään nautittavaksi, leivontahan ja ruuanlaittohon, jäätelön päälle ja juomiin. Älä kuitenkaan hotalehra!

Tämä suosikkisalmiakkijauhe on palkittu Salmiakki Finlandialla vuonna 2012.


Ainekset: lakritsijauhe, sokeri, salmiakki, anisöljy. Ingredienser: lakritspulver, socker, salmiak, anisolja.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll/100g: energia/energi: 1293kJ/309kcal, rasva/fett 0g, josta tyydyttynyttä/varav mättat 0g, hiilihydraatteja/kolhydrater 72g, josta sokereita/varav sockerarter 58g, proteiinia/protein 3g, suola/salt 4g.

Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika för högt intag.


YRITYSESITTELY

Namitupa on pieni, perinteinen, yli kaksikymmentä vuotta toiminut karamellitehdas Ilmajoella. Karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä.


Namitupa sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-valmistajan kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä.


Massasta erottuvat, perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu yritysostojen kautta, ja tuotevalikoima on laajentunut irtokaramelleihin ja tikkareihin ja Enkelin Eväspussi -tuotteisiin.


Nykyään Namitupa tunnetaankin salmiakeistaan. Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe ja Rakkaussalmiakki ovat Salmiakki Finlandia – palkittuja tuotteita. Lisäksi Namituvan Salmiakkinapit, Häjysalmiakkityynyt sekä Salmiakkitikkarit ovat mitelleet Salmiakki Finlandia – finaalissa.