Rakkaussalmiakit 150 g

5,95 €

(1 kg = 39,67 €)
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Tiukan salmiakkinen karamelli, jossa on “juju”.

Musta karamelli on salmiakki, jossa piilee siellä täällä vadelmainen raita.Tällä kaverinaan vadelmanpunainen karamelli, joka yllätys yllätys, onkin sama salmiakkikaramelli “puettuna vadelman vaatteisiin”, eli punainen väriltään ja siinäkin vain siellä täällä vadelmainen raita tiukassa salmiakkikaramellissa.

Glykyrritsiini-vapaa.


Salmiakki Finlandia 2017-voittaja tuote!


Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, salmiakki, aromi, väri (E120, E153), anisöljy. Ingredienser: socker, stärkelsesirap, salmiak, arom, färg (E120, E153), anisolja.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll: Ravintosisältö/Näringsinnehåll/100g: Energia/Energi 1377kJ/329kcal, Rasva/Fett 0g, josta tyydyttynyttä/varav mättat 0g, Hiilihydraatteja/kolhydrater 82g, josta sokereita/varav sockerarter 69g, Proteiinia/Protein 0g, Suola/Salt 0g.


YRITYSESITTELY

Namitupa on pieni, perinteinen, yli kaksikymmentä vuotta toiminut karamellitehdas Ilmajoella. Karamellit leivotaan perinteisesti käsityönä.


Namitupa sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen polkagris-valmistajan kanssa. Namitupa valmistaa ainoana Suomessa aitoja punavalkoraitaisia polkakaramelleja 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä.


Massasta erottuvat, perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet ovat Namituvan tuotevalikoiman runko. Vuosien kuluessa tuotantoa on laajennettu yritysostojen kautta, ja tuotevalikoima on laajentunut irtokaramelleihin ja tikkareihin ja Enkelin Eväspussi -tuotteisiin.


Nykyään Namitupa tunnetaankin salmiakeistaan. Pöyröö puluveri – salmiakkijauhe ja Rakkaussalmiakki ovat Salmiakki Finlandia – palkittuja tuotteita. Lisäksi Namituvan Salmiakkinapit, Häjysalmiakkityynyt sekä Salmiakkitikkarit ovat mitelleet Salmiakki Finlandia – finaalissa.